45 sanger fra 45 år, Lars Martin Myhre

lars martin myhre visebokLars Martin skriver i forordet på boken: «I åras løp har jeg fått mange henvendelser om noter til sangene mine. Dessverre har jeg ikke hatt stort annet å tilby enn uleselige, håndskrevne kladder med kaffeflekker (minst). Jeg ble derfor veldig glad da det kom en forespørsel om å gi ut notebok fra Odd Steenberg i Norsk Noteservice.

Tidspunktet var også perfekt og sammenfallende med en rekke små og store jubileer: 45 år med musikk som yrke og lidenskap, 35 år siden første plate (Bak speilet), 35 år siden første plate med Arid Nyquist og Svein Olav Blindheim (Kalde øl & heite jenter), 25 år siden første plate med Odd Børretzen (Noen ganger er det all right) og 20 år siden starten på mitt nære samarbeid med tekstforfatter Ingvar Hovland.

Jeg har i det hele tatt vært utrolig heldig med mine samarbeidspartnere, enten det har vært tekstforfattere, musikere, duettpartnere, konsertarrangører, studioteknikere osv. Jeg tør ikke begynne å nevne noen – hvor skulle det slutte? Takk, takk og tusen takk!

Jeg har drevet med mye forskjellig i løpet av mine år i musikken; jazz, storband, musikal, film, teater, store verk og viser. Denne samlingen er ikke ment å skulle vise en bredde, men har et fokus på sangene – uansett hva jeg har drevet med har jeg alltid vært opptatt av sangen, og møtet mellom tekst og musikk. Utvalget av sanger er ikke gjort av meg, men av «dere»; her finner du sanger som publikum har etterspurt noter til, og sanger folk har stemt på under en uhøytidelig undersøkelse i sosiale medier – jeg synes folk har vært flinke!»

Kjøpe boken i Notebutikken.

0 svar

Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne posten?
Vi vil veldig gjerne høre den.

Legg igjen en kommentar