Cantando Musikkforlag ble startet høsten 1986. Siden den gang har forlaget gjennomgått en unik utvikling. Fra å være basert på loftet i en prestebolig på Tjensvoll i Stavanger, er det nå et av Norges ledende musikkforlag. Cantando har utgivelser av mange opphavere, bl.a. Trond H.F. Kverno, Fredrik Sixten, Iver Kleive, Håkon Berge, Sigvart Dagsland, Elle Melle, Raga Rockers, Mods. Forlaget utgav også Knut Nystedts siste verk «Lord of my Heart», opus 181.

Norsk Noteservice ble startet i 2002 etter at noteavdelingen i Warner/Chappell Music Norway ble lagt ned. Noteservice er i dag er den mest aktive utgiveren av norsk populærmusikk på noter. Vi gir ut noter og lærebøker til de fleste instrumenter i tillegg til kornoter og korpsnoter. Noteservice har utgivelser av opphavere som bl.a. Trygve Hoff, Tom Næss, Kåre Grøttum, Torstein Aagaard-Nilsen.

Forlagene har mottatt flere priser ved Musikkforleggerprisen de siste årene, og eies i dag av Vigmostad & Bjørke AS.

I Notebutikken.no finner du alle utgaver fra Cantando og Noteservice. Her finner du alle våre egne utgivelser, i tillegg til at vi leverer noter, musikk- og lærebøker fra mange andre forlag, og lagerfører de utgivelsene som er mest brukt i musikkundervisningen. Vi tilbyr også et stort utvalg digitale noter som kan lastes ned direkte etter kjøp!